I 2018 kan du og vennerne blive kloge - book et GRATIS GardenParty

Manglende kugleleje Her er maskinen vasket med vand, der har danne rust og til sidst er lejet helt forsvundet og maskinen takker derfor over på fremtrækket.

Med eget værksted siden 1989, så har jeg set rigtig mange skader på maskiner. Jeg har også set rigtig mange skader, der skyldes forkert brug og manglende vedligehold. Det betyder at alt for mange rigtig gode maskiner smides væk for tid. 

Jeg vil gerne hjælpe dig og vennerne, med at blive bedre til at passe på Jeres maskiner. Vi skal sammen skabe den nye bedstefargeneration.

Og hvad er en bedstefargeneration? Jo, der er generationen der passede på det de købte, for noget nyt kostede mange penge dengang. Kvalitetsmaskiner koster også mange penge idag, men alt for mange lader sig friste af to ting.

1. Pris, hvis den er billig, så kan det ikke betale sig at lave service. Men hvorfor skal det ikke være en fornøjelse at køre med dig maskine?

2. Der er garanti på, nogle gange hele tre års garanti. Som mange desværre forvæksler med tre års vedligholdsfrihed. 

Men garantien forsvinder desværre, hvis du ikke passer din maskine. Så derfor er min mision, at give dig al den viden du bør få i en faghandel. Der er den viden, du i mange tilfælde ikke kan få i et byggemarked eller et supermarked.

Min mision udføres ganske GRATIS, du skal blot invitere dine venner, naboer eller hvem der nu kunne have interesse.

Jeg har små invitationskort, som til en børnefødselsdag. Dem udfylder du og giver til dem du gerne vil have med.

Du sørger for en pølse på grillen eller andet mad og en kold fra kassen og så kommer jeg og underviser. Dine gæster må gerne tage deres egene maskiner med, hvis det fx. er naboerne. For så fortæller jeg ud fra dem.

Jeg glæder mig til at gøre Viborg og opland meget klogere, så book allerede nu på: gardenparty@viborghavemaskiner.dk

 

Hilsen

Havemaskine Psykolog

Henrik Bøgebjerg

 

kig dig omkring, mens du nyder musikken fra Mezzoforte

Kolde øl Du sørger for en kold fra kassen, til dine gæster
Grill du klare en pølse fra grillen, eller andet mad
Ryobi Buskrydder Hvorfor sker det her ??? - klingen har været monteret forkert, så der har været voldsom ubalance i maskinen. Der har til sidst knækket rigrøret på maskinen.
Ryobi Og hvorfor sker dette ??? - denne løvsuger har været brugt som støvsuger og har suget både vand og andet fugtigt i haven. Det fugt blandet med støv og småsten, har gjort at hjulet startsnoren sidder på, har kørt så stram, at returfjederen ikke kan trække snorene ind igen.
Invitation Du får små invitationskort af mig, hvor du på bagside kan skrive info til dine gæster